Kampen för ett vilrum

by

Har gullat med mina barn sedan 5.30. Supermysigt. Men nu längtar jag efter att sova i det lyxiga vilrummet som jag spanat in på vårt kontor. Där finns en bred svart skinnsoffa och rummet är perfekt tempererat.
Det är annat än på Expressen. Korta perioder fanns där små sunkiga vilrum, men det dröjde aldrig särskilt länge förrän de brutalt revs och fick lämna plats för ytterligare en glasbur där någon chef ägnade sig åt något obegripligt.
Enligt en centralt placerad källa var det mäktige Expresschefen Thomas Mattsson som beordrade de återkommande rivningarna av Expressens vilrum.
Tyvärr tycks PM inte heller förstå det välgörande med en power nap och anser att siesta inte ingår i vår företagskultur.

Annonser

2 svar to “Kampen för ett vilrum”

  1. MONITOR Says:

    Men Mattsson har ju i perioder BOTT i Expressens vilrum? Han om någon borde förstå värdet i att inte behöva åka hem till bostaden för att sova. Men det är klart, tiderna förändras och hans växande webbimperium behöver såklart utrymme.

  2. MYT-OMAN Says:

    Nja, klassisk myt. Det var BJÖRN ANDERSSON, sedermera på TV4 Sporten, som bodde där en sommar. Därför kallades vilrummet en tid för ”Björnes Magasin”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: