Sanningen om Carolas fiasko

by

Varför får vi inte läsa några kvalificerade analyser om varför folket svikit Carola? Hon är trots allt ett nationellt fenomen som definierat Sverige under ett kvarts sekel.
Brunchade för en tid sedan med Dominika Peczynski som levererade fler och bättre analyser om fenomenet än vad svenska nöjesjournalister gjort sammantaget.
Dominikas huvudtes går ut på att folket uppfattar Carolas tilltagande ansatser till fetma som ett utslag av arrogans, som att stjärnan anser att hon är så fantastisk att hon inte behöver bry sig.
Jag är ganska säker på att Dominika har rätt. Carola är inte Pavarotti och folk är mer fascistoida när det gäller fetma än vad de vill erkänna.
Jag har själv lagt på ett par kilon om året de senaste åren och anser att det måste vara förklaringen till att jag bara blir sämre och sämre bemött.
Så vad ska Carola göra för att gå vidare på lördag? Förmodligen kan hon glömma hjälp från högre makter.
Kanske är den grymma sanningen att bara en akut fettsugning kan ta Carola till Schlagerfinalen.

Annonser

Etiketter:

4 svar to “Sanningen om Carolas fiasko”

 1. Johan A Says:

  Carolas stingsliga omedvetenhet gör att hon även kommer att få problem med att hålla sina tänder kvar i munnen, när hon var 16 år gammal hade hon ett käkvibrato på 6 mm, när hon sjöng ”Fångad av en stormvind” 14mm, så, i 60årsåldern torde Carolas käkvibrato vara 36mm. Svårt att hålla löständerna kvar med dylikt sångsätt.

 2. anders Says:

  Det skulle vara spännande att hör dig lägga ut texten lite mer om hur du blir bemött:)

 3. Snusan Says:

  Mjo, jag kan definitivt hålla med om att man blir helt annorlunda bemött när man lagt på sig några kilo. Däremot tror jag att Carolas dalande popularitet även beror på att hon uppfattats som arrogant när hon verkar ta för givet att hon ska gå vidare i Melodifestivalen.

 4. Johan A Says:

  Carolas röst är inte den stora grejen, hennes mun ler men ögonen är helt döda. Sen att hon har bra bakgrunder, minutiöst smiskad backline och hypade, tillresta stylister gör att hon kan ”göra bra TV” det är en annan femma, men folkkär, nej, tror inte det va.
  Leo borde väl ha nån insideinfo eftersom han i sitt förra liv rörde sig i ”sfären”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: