Victorias val

by

Tarras sorti till hovet i Qatar lämnar mig ingen ro. Antingen är hon sugen på emirens pengar, eller så vet hon nåt. Och alla som vet nåt om Tarras vet att hon inte lämnar kronprinsessan i sticket strax före Det Stora Bröllopet. Så vad vet hon? Ett alternativ är att det inte blir något bröllop. Ett annat att det inte blir någon drottning av kronprinsessan, vilket ju var Tarras jobb att få till. Det är allmänt bekant att kungen hellre ser sin son som tronföljare – prinsen fråntogs ju tronen retroaktivt – och om intresset från mamma&pappa är svalt och känslorna inför dotterns fästman ännu svalare är det kanske lätt för en modern kvinna att skippa alltsammans och låta lillebror ta jobbet. Han är ju trots allt både man och sjöofficer.

Vad vet jag. Men att Tarras vet nåt tror jag man kan ana. Det är ju inte så att den snart 31-åriga kronprinsessan har råd att slösa år. Livet är kort när man ska säkra successionen, helst med fler än två barn. Det där borde en duktig kvällstidning reda ut.

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Victorias val”

  1. vad vet tarras? « the real mymlan Says:

    […] vare sig bilder eller texter som handlar om hovet. Men konspirationsteorier är ganska skojiga och PM Nilssons funderingar kring Tarras sorti från hovet är rätt så underhållande. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: