Kvinnor kan

by

I lördags var det separatistiskt Blixen-party hemma hos Moa Matthis på kungsholmen. Women only. Ulrika Milles och Rachel Åkerstedt var medvärdinnor och förväntningarna var naturligtvis skyhöga emedan inbjudan utgått på tyska (”Damenfest”) tillsammans med försäkringar om ostron och champagne.  

Först grundade vi med riktig middag på Mäster Anders (vi trodde att ostronen var for real) och nojade lite över om vi var rätt klädda. Känslan var att det skulle bli som i en Carina Burman-roman, med vittra kvickheter, hemliga ordenssällskap och undertryckta passionsdramer. Hur lajvar man det i en outfit 2008? Parasoll eller frack går ju liksom bort. Visade sig att vi alla hade planerat för något litet och svart, men det var bara Malin som genomförde idén (urringad). Malena körde slinkigt grönt, jag blekblått och Alexandra rosa. Eventuellt såg vi lite 20-talsdekadenta ut, vilket också borde funka resonerade vi.

Festen överträffade alla förväntningar, mycket mer kan jag inte avslöja. Sent omsider hamnade vi dock bland alla andra nere i Humlan där vi hade ett minibråk kring en viss vänsterintellektuells påstådda sex appeal. Man eller kvinna låter jag vara osagt.

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: