Garanti!

by

Självklart kommer e-mailadresserna till att testköra Newsmill inte användas till något annat än till kontakt under beta-testet. Jag själv avskyr reklamutskick i mailboxen och sådant kommer inte att förekomma. Vi kommer att skicka inbjudningar när de olika delarna faller på plats och när testet är klart kommer adresserna att raderas.

Annonser

3 svar to “Garanti!”

  1. Freeeerider Says:

    Detta var skönt att höra men hur mycket är denna garanti värd? Inte ett ruttet lingon! ”När testet är klart kommer adresserna att raderas” säger ni. Men kommer testet någonsin att bli klart? Eller säljer ni, smarta som ni är, adresserna innan testet är klart?! Och kan man inte misstänka att de e-postadresser som måste anges när man lämnar kommentarer – eftersom dessa uppenbarligen är undantagna från den utlovade garantin – definitivt kommer att säljas vidare till ljusskygga bolag och användas för dränka oss i spam och annat elakt. (jmf. PJ Anders Linders ledare om FRA: http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_1367189.svd)

  2. lagercrantz Says:

    Vi kan ju inte garantera på något annat sätt än att ge vårt ord. Testet kommer att pågå någon eller några månader och därefter kommer vi absolut inte besvära någon med några mail och e-mailadresserna kommer att tas bort.

  3. Freeeerider Says:

    Hej! Jag tror faktiskt att alla som är med litar på att allt hanteras korrekt, men just på grund av garanti-utfästelsen kunde man kanske bli lite misstänksam! Därav mitt första smått onödiga inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: