Svar till Daniella

by

Jamen man kan inte sitta framför datorn jämt när man för en gångs skull får andas lite riktig luft i Karlskrona. Idag har jag skådat får med tvååringen halva dagen och dragit upp två gäddor samt anrättat dessa den andra halvan. Det tar sin tid och då hinner man inte med att blogga.
En bit in gäddan ringde Göran Persson för att kolla frågorna inför tisdagens övning. Han gillar också ungstekt gädda. ”Det ska vara enkelt”. Min mormor som hänger här i sommarstugan och som håller på etiketten ansåg att GP kunde ringa lite senare när vi ätit färdigt men det vågade jag inte ens antyda. Mannen har ju för sjutton varit statsminister, vilket ju inte imponerar på en mormor.

Seminariet handlar fö om Europa och USA efter presidentvalet. Tre hängivna amerikavänner utfrågas av en fjärde. Ganska vågad uppställning. ”Är du amerikavän?” frågade mormor, ”vad roligt.” Vi skålade för Obama och sen la vi barn samt rensade hängrännorna inför regnet.

Annonser

Etiketter: ,

Ett svar to “Svar till Daniella”

  1. Daniella Says:

    Om Obama hinner så hinner väl in också. Hört om mobilblogg? Ni kan lära en hel del av Linda Skugge. Som f ö skrev om dig så jag skrattade högt. Sånt förväntar man sig att du sedan svarar på. Typ.

    Men kul att ni läser i a f. Någon sade att bloggare är folk som hellre skriver än läser.

    Grejen är den bara att om det inte händer ngt på en blogg på en vecka är det ganska svårt att tända igång vanligt folk. De andra som är i Almedalen osv. läser allt i alla fall. Men ska ni någ ”vanligt folk” whatever that is – då måste man ha en puls. Men jag håller med om att tvååringar går före vilken blogg som helst any day. Njut så länge allt är IRL med barnen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: