Virus i idyllen

by

Eftersom vi alla hänger i Bohuslän på semestern skulle gamla Bangtrion sammanstrålat i Malins sprillans nya sommarhus på Tjörn idag. Vi och alla våra småtjejer, var det tänkt. Just nu skulle vi ha suttit i Malins trädgård och smutta på Pims med döttrarna sussandes nöjt därinne.

Istället: Tre virusdäckade mammor på var sin ö i den västkustska skärgården. Med falsk halsfluss allihop. ”Det är bara att inse att inte ens juli och idyller skyddar en från virushell” messade Malena. Märkligt nog mår alla småbrudarna toppen, vanligtvis brukar det vara tvärt om.

Så jag bäljar te och hoppar runt i en antologi om det som vitt brukar benämnas som ”material feminsim”. I den här versionen är det mycket kropp,  nymarxism och  franska psykoanalytiker. Inte så illa, det heller. Och jo, jag läser semseterlitt också; har precis klämt Ajvide Lindqvists senaste. En besvikelse, I think.

Annonser

Etiketter: , , ,

4 svar to “Virus i idyllen”

 1. pontus Says:

  Har ni i ”Bangtrion” haft en så ofantlig tur att ni bara fått döttrar, eller var planen att frysa ut eventuella söner i denna gathering?

 2. Karin Eder-Ekman Says:

  Våra döttrar är rena rama lyckokasten! Har inte dykt upp några söner, hitintills. När dessa eventuellt anländer tar vi ställning till saken då.

 3. Feministernas hemliga konceptionsteknik « Karin, PM & Leos blogg Says:

  […] trodde jag att det kanske trots allt handlade om en slump, men så kom jag på att en av Karins bästisar, feministen Linda Skugge (Linda, försök inte, det […]

 4. B-W Says:

  Bälgar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: