Sahlin bloggar direkt från Denver:

by

DENVER 15.10. Tänk vad uppfriskande det är att sitta på ett gigantiskt  möte under denna cirkus och lyssna på ett samtal om Afrika. För tio år sedan hade det inte varit ok, som kongressledamoten Payne sa. Kloka och kontroversiella åsikter om USA:s roll, eller brist på roll, i den verkliga internationella politiken.

Detta konvent är verkligen kontrasternas möte. Från yta och glitter till tung och viktig politik. Ett USA med ansiktet vänt utåt? Kanske.

Mötte en motdemonstration i eftermiddag, Nobama stod det. Och otäcka antiabortmotståndare. Det finns mycket som demokraterna står för som vi i Europa inte inser hur radikalt det är här. Nu väntar jag på vad herr Clinton ska säga ikväll. Mn han får ursäkta – det är fru Clinton som är politikern i den familjen!

Kändismöte idag – Tony i ”West Wing”, han är talskrivare på riktigt åt Joe Bidden! Nu åker jag iväg till Pepsi Arena. Och hur var Ben Affleck? Riktigt klok faktiskt!

MONA SAHLIN

Annonser

6 svar to “Sahlin bloggar direkt från Denver:”

 1. fredrik Says:

  Mm. Men det här med Newsmills upplägg känns också intressant. Jag tolkar nämligen moderatorernas brist på gensvar som att skribenterna här faktiskt inte får något betalt för sitt arbete. Och att man kanske skäms en smula för det.
  Jag hoppas fortfarande att jag har fel. Om inte tycks det alltså som om Newsmill, och i förlängningen Bonnier-koncernen, tänker tjäna pengar på att huvudleverantörerna arbetar gratis.
  Jag antar att Fortum får betalt för elleveranserna till datorerna? Men texterna, huvudråvaran, anses uppenbarligen och när det kommer till kritan inte vara något värda.
  Man kan fråga sig hur hållbar en sådan affärsmodell är.
  Vore intressant att få igång en diskussion kring detta.

 2. Stefan Says:

  Är en antiabortmotståndare för eller emot abort ? vad var inte ok för tio år sedan ? vad har demokraterna för radikala ide’er ? Detta var första gången jag läser en blogg, det får nog bli den sista, sån’t osammanhängande kändisblaj har jag ingen glädje av.

 3. Tobias Ziegler Says:

  Toby heter väl talskrivaren?

 4. Marita Says:

  Genusperspektivet då Mona! Glöm inte Genusperspektivet!

  Kändismöten ”yta och glitter”, Tony i “West Wing” och Ben Affleck? .. men Mona!

 5. Rosing Says:

  Håller med föregående talare. Har man anlagt ett korrekt genusperspektiv på detta konvent? Obama borde diskvalificeras för att han är man. Har inte USA hört talas om könskvotering?

 6. Best of Mankind Says:

  Ni har väl en mycket kompetent talskrivare/strateg i partiet??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: